Dunes
UpdatesVakantie bij de Zeeboer!
Vakantie bij de Zeeboer!

Vakantie bij de Zeeboer!

Wanneer je op vakantie naar Terschelling gaat, heb je uiteraard veel keuze in accommodaties. Maar in het mooie dorpje Hoorn, in het oosten van het eiland, bevindt zich een zeer uniek pareltje: de Zeeboer van Schylge! Dit is de ideale plek om van je vakantie te genieten.

De Zeeboer biedt een reeks charmante en comfortabele appartementen, genoemd naar de kleuren van de Terschellinger vlag: twee 6-persoonsappartementen, twee 4-persoonsappartementen en een 2-persoonsappartement. Elk van deze appartementen is in 2017 volledig gerenoveerd en combineert moderne gemakken met een stijlvolle inrichting.

Hier heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Fietsen huren bij Tom Terpstra, de lekkerste broodjes halen bij broodwinkel de Bôltsjekoer, wat dagelijkse spulletjes kopen bij winkel Ben van Alles en dineren op loopafstand bij het meest kindvriendelijke restaurant van het eiland, De Zonneweelde. Je hoeft bijna niet weg uit Hoorn!

Een warm welkom van gastheer Hans.
Bij aankomst word je hartelijk verwelkomd door gastheer Hans, die persoonlijk zorgt voor een informele en gastvrije sfeer. Hans’ kennis van het eiland is enorm groot en hij kan je talloze tips voor activiteiten en bezienswaardigheden geven. En heb je onverhoopt een vraag over je accommodatie, dan is Hans altijd dichtbij, aangezien hij zelf ook in een gedeelte van de boerderij woont.

Stijlvolle en compleet ingerichte appartementen.
De appartementen van de Zeeboer zijn stuk voor stuk prachtig ingericht, elk met een eigen karakter. De keukens zijn zeer compleet uitgerust, wat je in staat stelt om heerlijk te koken en te genieten van maaltijden in je appartement. Elk appartement beschikt over een eigen terras, waar je ’s morgens kunt genieten van je ontbijt met uit de meeste appartementen uitzicht op de mooie tuin. De sfeer van de appartementen doet je echt voelen dat je weg bent, zeker omdat je in een deel van de oude boerderij verblijft. Dit voegt direct extra charme toe aan je verblijf.

Een gezellige ontmoetingsplek.
Een van de fijnste onderdelen van je verblijf zal ook de grote, gezamenlijke tuin zijn. Hier bevindt zich o.a. een gezellig loungeterras met een ‘strandje’ op het meest zonnige plekje van het erf. Hier houdt de avondzon het langst vol, wat zorgt voor heerlijke zomeravonden buiten. De tuin heeft ook een kleine speeltuin, wat het een ideale plek maakt voor gezinnen met kinderen. Terwijl de kinderen spelen, geniet jij van een kop koffie of een drankje, en maak je eventueel een praatje andere gasten. Dit zorgt voor een soort ‘camping gevoel’ van saamhorigheid en gezelligheid, maar met de luxe en privacy van je eigen appartement.

Avontuurlijke activiteiten met Hans.
Naast het genieten van de accommodatie zelf, kun je ook gebruik maken van de tips van Hans voor activiteiten op het eiland. Een absoluut hoogtepunt is een vaartocht met Hans zelf, die je met zijn ribboot naar de zeehonden brengt via MooiWeer Terschelling. Een onvergetelijke ervaring die we iedereen kunnen aanraden.

Een perfecte vakantie voor jong en oud.
De Zeeboer van Schylge is absoluut een plek voor jong en oud. De rust en ruimte van de locatie, gecombineerd met de gezelligheid van de gemeenschappelijke tuin en de gastvrijheid van Hans, maken het een ideale bestemming voor een vakantie op Terschelling. De locatie van de Zeeboer is perfect: je bent zo op het Wad, loopt zo de duinen in en bent met de fiets in maar een aantal minuten bij het strand. Of je nu op zoek bent naar avontuur of juist naar ontspanning, bij de Zeeboer vind je het allemaal.