Dunes
UpdatesOvernachten in de Zilverstad!
Overnachten in de Zilverstad!

Overnachten in de Zilverstad!

Soms heb je gewoon behoefte aan een uitje, een moment om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf te verwennen met wat luxe en comfort. Voor ons was dat moment aangebroken toen we besloten een overnachting te boeken bij de gloednieuwe B&B, Boutique De Oude Melkwinkel in Schoonhoven. En ik kan je zeggen, we werden niet teleurgesteld.

Vanaf het moment dat we onze reservering maakten, voelden we ons welkom. Dankzij gastvrouw Carmen verliep het hele proces moeiteloos en aangenaam. Ze dacht mee, was snel in haar communicatie en zorgde ervoor dat we ons echt verwacht voelden.

Via WhatsApp ontvingen we voor aankomst al leuke berichten vanuit de B&B, inclusief onze toegangslink. Het voelde als thuiskomen nog voordat we er daadwerkelijk waren. Bij aankomst werden we hartelijk begroet en naar onze eigen parkeerplek geleid. Een goed begin van ons verblijf.

Carmen leidde ons rond door de B&B en we waren direct onder de indruk. De inrichting is een perfecte mix van modern en sfeervol, met subtiele verwijzingen naar de oude melkwinkel waar deze B&B zijn naam aan ontleent. Bovendien deelde Carmen talloze tips over wat te doen in Schoonhoven, waardoor we ons meteen thuis voelden in deze zilverstad. Een warm en gastvrij welkom.

De voorzieningen waren niets minder dan top. Het bed was nieuw en ongelooflijk comfortabel, de living was knus met comfortabele stoelen en een tv. De aanwezigheid van een goede koffiemachine maakte ons ochtendritueel compleet. En dan hebben we de badkamer nog niet eens genoemd. Prachtig ontworpen, inclusief verlichting die je naar wens kunt aanpassen, een plek waar je echt even kunt ontspannen in het fijne bad of onder de ruime douche. En natuurlijk perfect werkende Wifi, wat altijd een pluspunt is.

De dag besteedden we in Zilverstad Schoonhoven. Leuke winkels, cafés, restaurantjes en natuurlijk de vele zilversmeden. Het Zilvermuseum, maar ook de vele prachtige (monumentale) bijzondere gebouwen zijn absoluut het bekijken waard. Nadat we ’s avonds heerlijk gegeten hebben bij Brasserie Springer, liepen we langs het park terug richting De Oude Melkwinkel. Bij aankomst waanden we ons heel even in een klein pittoresk straatje in Frankrijk. De B&B is namelijk aan de buitenkant ontzettend sfeervol verlicht en aangekleed. Wederom een warm welkom ’thuis’.

Een van de hoogtepunten van ons verblijf was zonder twijfel het ontbijt. Wat een traktatie! Verse croissants, lokale vleeswaren, kaas, vers fruit en nog veel meer, allemaal geserveerd met een glimlach. Voor even voelden wij ons als God in Frankrijk. Het was een geweldige manier om onze ochtend te beginnen en ons klaar te maken voor nog een dag vol avonturen in Schoonhoven.

Ons verblijf bij Boutique De Oude Melkwinkel was een ervaring om nooit te vergeten. De prachtige ligging aan de rand van de stad en het park, de luxe voorzieningen en vooral de zorgzame aandacht van eigenaresse Carmen maakten het een perfect uitje.

Als je zelf wilt genieten van deze ontspannen luxe, raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen op hun website. Wie weet wacht er ook voor jou een onvergetelijke ervaring in deze charmante B&B. Ik beloof je dat je er geen spijt van zult krijgen.