Dunes
UpdatesMeer willen dan alleen een reservering.
Meer willen dan alleen een reservering.

Meer willen dan alleen een reservering.

Ontdek hoe Frengo verhuurders écht helpt met hun accommodatiebeheer.

Als verhuurder met één of meerdere accommodaties weet je waarschijnlijk hoe ingewikkeld het kan zijn om alles te managen via de standaard verhuurplatformen. Deze platforms bieden vaak slechts één oplossing: het koppelen van huurders aan verhuurders om een reservering te maken. Maar wat gebeurt er daarna? Contactmomenten, betalingen, klantenservice… daar sta je alleen voor. Hier komt Frengo in beeld.

Wat maakt Frengo anders?

Frengo is veel meer dan een reserveringsplatform. Het is een complete managementoplossing voor verhuurders. Of je nu één woning hebt of meerdere vakantieaccommodaties, Frengo helpt je bij het hele proces—van het eerste contact tot de laatste betaling. Waar de meeste platforms stoppen bij de boeking, pakt Frengo door. Dit zijn een aantal manieren waarop Frengo jouw leven als verhuurder makkelijker maakt:

  1. Eén systeem voor alles.

Geen losse Excel-bestanden meer, geen wirwar van e-mails en geen betalingen die je handmatig moet bijhouden. Frengo combineert alles in één overzichtelijk systeem. Van communicatie met de huurder tot het opvolgen van betalingen. Het gebeurt allemaal automatisch en georganiseerd.

  1. Meer controle, minder kosten.

De meeste verhuurplatformen vragen forse commissies. Frengo biedt een transparante oplossing waarbij je niet telkens een percentage van je huurinkomsten hoeft af te dragen. Dit geeft je de vrijheid om je prijzen zelf te bepalen en je winst te optimaliseren.

3. Automatisering en overzicht.

    Realtime statusoverzichten van je reserveringen, Frengo neemt je veel werk uit handen. Door het proces te automatiseren, bespaar je niet alleen tijd maar verklein je ook de kans op fouten.

    Klaar om te testen?

    Wil je zien hoe Frengo jouw verhuurproces kan verbeteren? Vraag een gratis demo aan en ontdek het gemak van volledig geautomatiseerd verhuurbeheer. Of je nu één accommodatie hebt of een heel portfolio beheert, Frengo is de oplossing die je helpt tijd en geld te besparen.

    Neem nu contact met ons op voor een gratis proefperiode en ervaar het verschil zelf. Waarom zou je blijven worstelen met verouderde systemen en inefficiënte processen, als Frengo het allemaal een stuk eenvoudiger kan maken?

    Frengo: Voor verhuurders die meer willen dan alleen een reservering.

    Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen over Frengo? Schroom niet om contact met ons op te nemen!
    We staan klaar om al jouw vragen met een dosis enthousiasme te beantwoorden!