Dunes
UpdatesFrengo wordt PAY Businesspartner!
Frengo wordt PAY Businesspartner!

Frengo wordt PAY Businesspartner!

Frengo versterkt samenwerking met betaalprovider Pay! De perfecte match voor accommodatiebeheerders.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Frengo heeft gekozen voor een strategisch partnerschap met de gerenommeerde betaalprovider Pay. Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze missie om accommodatiebeheerders de beste tools te bieden en enkele van hun meest prangende vragen op te lossen.

Waarom Pay?

1. Veiligheid voorop:

Pay staat bekend om zijn onwrikbare toewijding aan veiligheid. Met geavanceerde beveiligingsmaatregelen zorgt Pay ervoor dat elke transactie veilig en betrouwbaar is. Accommodatiebeheerders kunnen met een gerust hart betalingen verwerken, wetende dat de gegevens van hun gasten veilig zijn.

2. Eenvoudige integratie:

Pay biedt een naadloze integratie met Frengo, waardoor het beheer van betalingen moeiteloos wordt. Geen gedoe meer met complexe technische processen – met Frengo en Pay verloopt alles soepel en efficiënt.

3. Klantgerichte benadering:

Net zoals Frengo, hecht Pay waarde aan klanttevredenheid. Met een klantgerichte benadering staan ze klaar om vragen te beantwoorden en oplossingen te bieden. Accommodatiebeheerders kunnen rekenen op een toegewijd team dat hen ondersteunt bij elke stap.

4. Betalingen vereenvoudigd:

Pay begrijpt de unieke uitdagingen waarmee accommodatiebeheerders worden geconfronteerd. Daarom bieden ze oplossingen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van de hospitality-sector. Met Frengo en Pay kunnen betalingen eenvoudig worden beheerd, wat resulteert in een vlekkeloze ervaring voor zowel beheerders als gasten.

Een Antwoord op Veelgestelde Vragen:

Accommodatiebeheerders hebben ons regelmatig gevraagd naar een betrouwbare partner voor betalingsverwerking. Met trots kunnen we zeggen dat Pay deze vraag beantwoordt. Onze samenwerking brengt niet alleen geavanceerde technologieën samen, maar biedt ook de geruststelling die accommodatiebeheerders nodig hebben.

We kijken uit naar de voordelen die deze samenwerking met Pay met zich meebrengt en zijn ervan overtuigd dat dit een positieve impact zal hebben op de manier waarop accommodatiebeheerders hun betalingsprocessen beheren.

Met Frengo en Pay staan we sterker dan ooit, en we zijn vastbesloten om de hospitality-sector te blijven ondersteunen met innovatieve oplossingen die het beheer vereenvoudigen en de gastervaring verbeteren.

Ontdek meer over onze samenwerking met Pay en hoe het jouw accommodatie kan versterken. Neem vandaag nog contact met ons op.

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen over Frengo? Schroom niet om contact met ons op te nemen!
We staan klaar om al jouw vragen met een dosis enthousiasme te beantwoorden!