Dunes
UpdatesDoe mee en groei mee!
Doe mee en groei mee!

Doe mee en groei mee!

Beste verhuurders,

We zijn super enthousiast om jou uit te nodigen voor een ritje naar de toekomst van verhuur!

Bij Frengo hebben we ons toegelegd op het creëren van een revolutionair platform voor verhuursoftware en zoek & boek-functies. Na een mooie uitdagende en leerzame periode van toewijding en ontwikkeling zijn we verheugd om aan te kondigen dat we zijn aangekomen bij een mijlpaal: de lancering van onze MVP Beta-fase van onze Frengo software!

In deze fase nodigen we een selecte groep verhuurders uit om ons te vergezellen terwijl we ons platform testen en verfijnen. Maar wat betekent dit voor u?

Wat is een MVP beta?

MVP staat voor Minimum Viable Product, wat betekent dat ons platform in deze fase klaar is om te worden getest door echte gebruikers, zoals jullie. Het is een spannende kans om een eerste blik te werpen op wat Frengo te bieden heeft en om ons te helpen bij het verbeteren van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

We laten zien wat we nu hebben om te testen, maar ook zeker wat het doel is waar we op uit willen komen!

Waarom zou je meedoen?

Word een Pionier: Als een van onze eerste testers, hebben jullie de mogelijkheid om een pioniersrol te vervullen in de ontwikkeling van ons platform. Jullie feedback en inzichten zullen een directe invloed hebben op hoe we ons product verbeteren en vormgeven. En hier is je kans om jouw persoonlijke ideeën, wensen en meningen over verhuurtools tot leven te brengen met Frengo!

Groei met ons mee!

Als u tevreden bent met de resultaten van de testfase en ervoor kiest om bij ons te blijven, kunt u meegroeien met ons platform terwijl het zich verder ontwikkelt.

Periodiek zullen er nieuwe features toegevoegd worden aan het platform.
Hierover informeren we uiteraard al onze beta-testers. We streven ernaar om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met onze partners, en uw tarief zal dienovereenkomstig worden aangepast.

Leuke cadeautjes.

Als dank voor uw deelname bieden we af en toe kosteloze extra’s aan, variërend van exclusieve aanbiedingen tot speciale functies en meer. We geloven in het belonen van loyaliteit en waarderen uw betrokkenheid bij Frengo.

Onze filosofie.

Bij Frengo gaan we verder dan alleen verhuur. We zijn toegewijd aan het teruggeven aan de natuur, het ondersteunen van lokale gemeenschappen en het creëren van een persoonlijke, leuke ervaring voor iedereen die ons platform gebruikt. Onze filosofie is verweven in alles wat we doen, van het selecteren van duurzame partners tot het bevorderen van betrokkenheid bij lokale evenementen.

Hoe je kunt deelnemen.

Als u een verhuurder bent die onze filosofie deelt en klaar is om de toekomst van verhuur te verkennen, nodigen we u van harte uit om een demo aan te vragen via onze website:

Frengo DEMO aanvragen!

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen als een van onze MVP Beta-testers en om samen een geweldige toekomst op te bouwen voor verhuur.

Bedankt voor jullie interesse en tot ziens op Frengo!

Met vriendelijke groet,

Het Team van Frengo.nl