Dunes
Updatesโ†’Direct weten wat er speelt?
Direct weten wat er speelt?

Direct weten wat er speelt?

Ben jij ook op zoek naar een efficiรซnte en overzichtelijke manier om de planning van je accommodatie te beheren? Zoek niet verder!
Met Frengo brengen we orde in de chaos van boekingen en gastgegevens, zodat jij in รฉรฉn oogopslag weet wat er speelt.

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ฎ๐—น๐˜€ ๐˜€๐—น๐—ฒ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—น
Geen gedoe meer met verspreide notities en onhandige spreadsheets. Frengo bundelt alle boekingen en gastgegevens op รฉรฉn centrale plek: de kalender. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht van je planning, wat je in staat stelt om snel te schakelen en beter geรฏnformeerde beslissingen te nemen.

๐——๐—ถ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป
Soms komen reserveringen uit het niets, en je wilt je gasten zo snel mogelijk op de hoogte stellen. Met Frengo is het bevestigen van ad-hoc reserveringen een fluitje van een cent. Jouw gasten ontvangen direct een bevestiging, waardoor ze meteen op de hoogte zijn van hun geplande activiteiten.

๐—ฆ๐—น๐—ถ๐—บ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐˜€๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐˜
Wij begrijpen dat tijd kostbaar is, en daarom hebben we het slimme planningsoverzicht geรฏntegreerd. Hiermee kun je moeiteloos al je taken afhandelen zonder dat je kostbare tijd hoeft te verspillen aan het doorspitten van documenten. Of het nu gaat om het bevestigen van reserveringen, het bijwerken van gastinformatie, of het plannen van speciale evenementen, met Frengo ben je altijd goed voorbereid.

๐—š๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ
Met Frengo breng je orde, efficiรซntie en gemak samen in รฉรฉn krachtige tool. Het is niet alleen een planner; het is jouw geheime wapen voor een soepel en goed georganiseerd beheer. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog de voordelen van Frengo en breng je planning naar een hoger niveau!

Ben je nieuwsgierig geworden en heb je vragen over Frengo? Schroom niet om contact met ons op te nemen!
We staan klaar om al jouw vragen met een dosis enthousiasme te beantwoorden!